Це як не можна краще стосується ПП „Шератон”. Тут механізатори ніколи не бувають голодні чи незадоволені смаком приготованих страв. А все завдяки старанню та вмінню місцевих кухарів Валентини Джоболди та Юлії Гети (на фото). Їх фірмове блюдо – чебуреки. Готують завжди зі свіжих продуктів, а м’ясо взагалі власне, отримане на тутешній свинофермі. Щоправда, через нестабільність закупівельних цін поголів’я зараз вирішено скоротити, але борщі від цього не стануть пісними.
В поле обіди чи вечері, залежно від сезонних робіт, доставляються у екологічних герметичних контейнерах, що забезпечує свіжість їжі. Залишається додати, що харчуються механізатори ПП „Шератон” безкоштовно, бо у господарстві переконані – хто смачно обідає – той і працює добре.
Станіслав ТКАЧОВ.
|