Днями журналістам редакції «БН» повідомили, що у Центральній районній лікарні припиняє роботу їдальня, а кухарів та персонал вже почали скорочувати. Ми одразу ж вирішили з’ясувати, чи правда?
Звернувшись до головного лікаря ЦРЛ Петра Довганя, почули, що це все брехня, чутки і пусті балачки. Все працює у звичному режимі. Але обізнані в цій темі люди сто відсотків запевняють, що вже скорочують роздатчиць. Тож хто тепер доставлятиме харчі по відділеннях?
І хоча смакові та поживні властивості страв, що готують в лікарні, не зовсім всім до вподоби, але ж все одно – тарілка гарячої першої страви чи каша, чай та окраєць хліба не дадуть померти з голоду. Як говорить народна мудрість: «Чи клоччя, чи вовна – аби кишка повна».
Ситуації у житті всілякі бувають: хтось не може дозволити собі харчування у буфеті, когось не можуть навідувати родичі, хтось попросту витратив останню копійку на лікування…
А ви, шановні читачі, як вважаєте, чи потрібне безкоштовне організоване харчування у лікарні, чи, може, краще відкрити буфет з прийнятними цінами?
ВЛ. ІНФ.
P.S. Отже, з харчуванням більш-менш ясно - воно буде. А от як лікуватимуть нас при новому керівництві Мінздраву, яке начебто й продовжує реформу Супрун, а наче й ні?
|